Sidevisninger i alt

The Great Imitator:

Ligesom den microorganisme (spirokæt) som kan give Syfilis, kan Borrelia imitere uendeligt mange sygdomme, om denne så altid er årsag el. en medårsag, er nu nok ikke sandsynligt, men den ses alligevel som en årsag til at mange mennesker kan være og helt sikkert er blevet fejldiagnostiseret!


Lyme og Fibromyalgi:

Sygeplejerske Jill Kuschel var blevet bidt af en flåt 10 år forinden, hun blev testet for Borrelia men prøven var negativ. Jill blev syg et halvt år efter og fik derefter diagnosen Fibromyalgi, men 8 år senere fik hun hjerteproblemer og endelig fik hun diagnosen Lyme Disease.

 

Lyme og MS:
"Multiply Sclerose is Lyme Disease": Alle undersøgte MS patienter havde Borrelia spirokæter i hjernen, andre diagnoser bliver også nævnt her: Læs meget mere om den skjulte skandale: Anatomy of a cover-up. 


Lyme og ALS:

Norge 2007: Eivind Markus blev syg i 2000 hvor han fik mange neurologiske symptomer, han sagde til lægerne at han tænkte det var Borreliose, men de troede ikke på ham og senere fik han diagnosen ALS (
Lou Gehrig’s disease). Eivind havde haft et stort rødt mærke på ryggen i et halvt år, men ELISA testen viste negativ. Se Eivind's tragiske historie og hør erfaringerne fra læger, en biolog og en forsker som giver deres kommentarer til hele problematikken omkring Borrelia og chronic Lyme disease.

Mere om Lyme og ALS:    
Alle med ALS havde positive tests for Lyme (kronisk aktiv Borrelia infektion) Læs mere på bloggen:
Lyme Handbook


Dr. Erika Kosal's mand, Jim Young fik diagnosen ALS, men Jim Young var blevet bidt af mange flåter og han har Lyme Disease: FOXNEWS

Lyme - ADHD og Autisme:

Kan dyreoverførte infektioner som Bartonella, Ehrlichia, Babesia og Borrelia bidrage til Autisme, Asberger og ADHD ?

Se svarene på
Personalconsult.com og denne Canadiske forældreforening; Lyme in Autism:
LIA

Se også TV klippet herunder, om Kenny som fik en ADHD diagnose, hans mor blev heldigvis i tvivl, da han skulle medicineres:
  

Lyme og Parkinson:
Her ses flere historier hvor der er fundet aktiv Borrelia infektion hos Parkinson's patienter:
CanLyme.com

Mange studier har i tidens løb vist link imellem kroniske infektioner og mange af de ovennævnte alvorlige sygdomme vi kender til i dag. Desværre er dette blevet "overset" i mange, mange år med tragiske følger for de ramte, deres familier og hele vort samfund, ikke kun i Danmark men også på verdensplan.


Erik Enby fortæller om hans arbejde med mikroskopering og opdagelser her ovenfor. Erik Enby er tidligere læge i det svenske sundhedssystem.

NYE TIDER !!!
Alt for længe er dette blevet ignoreret, skjult og/eller mistroet, samt en sørgelig manglende interesse for at finde den egentlige årsag til hvorfor vi mennesker bliver syge.

Der bliver i stedet forsket meget i generne og arvelige sygdomme, medicinalindustrien forsker i at finde mediciner til de enkelte diagnoser, dette handler dog oftest om mediciner til symptom-behandling, men at finde ind til de egentlige årsager og dermed bedre løsninger, det må da være det primære mål fremover!


Se også mere under linket:
Patient Historier